Πετρελαιοκίνητων

Πετρελαιοκίνητων 

Υπάρχουν 40 προϊόντα.
ανά σελίδα

WD40 Multi-Use Product Flexible 600ml με εύκαμπτο ακροφύσιο για εύκολη πρόσβαση παντού. Το ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm διατηρεί το σχήμα που του δίνεται. Με τον τρόπο αυτό, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή.

15,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τα λίπη, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

5,50 €
0 Σχόλιο(α)

Σχεδιασμένο για την καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών, των βακτηριδίων και των μυκήτων. Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα κλιματιστικά αυτοκινήτων.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα, σκάφη, αεροπλάνα, εξοπλισμό εξόρυξης

4,50 €
0 Σχόλιο(α)

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Eξασφαλίζει εξαιρετική λίπανση ,διασφαλίσεις κατά της τριβής, της διάβρωσης και των υψηλών θερμοκρασιών (-30 ° C έως + 1200 ° C)

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αντισκοριακό MoS2 Ψεκάστε στα σκουριασμένα μέρη και αφήστε να δράσει όσο χρόνο απαιτηθεί μέχρι να διαλυθεί η σκουριά.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

Γυαλιστικό εσωτερικού χώρου Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε στα μέρη που επιθυμείτε, αφήστε λίγο χρόνο να δράσει και σκουπίστε με ένα απορροφητικό πανί.

11,50 €
0 Σχόλιο(α)

ΣΥΣΤΗΜΑ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ-ΒΑΛΒΙΔΩΝ-EGR-ΤΟΥΡΜΠΟ

50,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 13 - 24 από 40 αντικειμένων